Skip to content

Wij starten met een Rouw-lotgenotengroep voor volwassenen die hun partner/dierbare hebben verloren. Het is een uniek aanbod voor Noord-Holland. Wij bieden de deelnemers verschillende activiteiten aan naast het reguliere lotgenotencontact.

Wat maakt dit programma zo uniek?

De coaches die aan dit programma zijn verbonden zijn ook allemaal actief voor Stichting Zilveren Maan. Vanuit die organisatie wordt dit unieke programma al een aantal jaren aangeboden voor kinderen en jongeren. Vanuit de ouders krijgen we vaak de vraag waarom dit aanbod niet voor volwassenen bestaat. Een terechte vraag, vandaar dat wij dit programma nu hebben opgezet voor volwassenen.

Het doel van lotgenotencontact is herkenning en erkenning vinden bij elkaar, aangevuld met psycho educatie over rouw. Daarnaast is het in een rouwproces belangrijk dat je de voor jou geschikte manieren van coping ontdekt. Soms is dat iets heel anders dan je standaard manier om met je gevoelens om te gaan. Wij laten dit de deelnemers ervaren door verschillende workshops aan te bieden. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners zoals MovingGym Alkmaar, WDO movies, Boomsnapclap, African Beats en anderen. Zodra de samenstelling van een groep bekend is, kijken wij welke workshops volgens ons het meeste toevoegen voor die specifieke doelgroep…

– Voor Zilveren Maan is rouw altijd maatwerk!

Gegevens

Aanmelden en informatie info@praktijkzilverenmaan.nl
Groepen minimaal 6 – maximaal 12 personen
Zuid-Schermer (workshops op locatie elders, meerijden is mogelijk)
Datum (Volgt of neem contact op met Praktijk Zilveren Maan)
Wil je meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over Praktijk Zilveren Maan?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Back To Top