skip to Main Content

Als je gaat scheiden of uit elkaar gaat, dan heeft dat grote gevolgen voor alle gezinsleden. Ook voor de kinderen. Daarom is het ook mogelijk om Mariëlle van der Laan in te schakelen als kindbehartiger als jullie als ouders uit elkaar gaan.

Samenwerking Gezinsvriendelijk Scheiden

Met Anneke de Groot, initiatiefneemster van gezinsvriendelijk scheiden, werk ik sinds 2016 regelmatig samen. Anneke begeleidt de ouders als financieel echtscheidingsdeskundige en ervaren en goed opgeleide mediator, ik de kinderen vanuit mijn rol als kindbehartiger, vertrouwenspersoon en kindtherapeut. 

Samen organiseren we het gezinsgesprek waarin iedereen zijn of haar stem mag laten horen. Want scheiden of uit elkaar gaan kan altijd vriendelijker. Kinderen verdienen het om daarin een belangrijke rol te spelen, en ik vind het belangrijk dat zij met een vertrouwd en veilig gevoel verder kunnen na de scheiding.

Luister ook naar de Scheidpodcast met Marielle

Tarieven kindbehartiging bij scheidingen of uit elkaar gaan

Als je mij als kindbehartiger inschakelt, dan bedraagt dat 75 euro per uur (exclusief btw). Deze kosten kunnen niet worden vergoed en wijken af van mijn reguliere tarieven voor rouwbegeleiding en/of -ondersteuning.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Back To Top