Skip to content

Ik heb het bij jou ervaren als een hulpmiddel die jij uit kon leggen hoe ik met mijn verdriet of boosheid om kan gaan.Je deed niet alleen maar dingen over verdriet soms maakte je tekeningen of kettingen en we speelden spelletjes. Soms had ik geen zin om heen te gaan maar als ik er eenmaal was, was het heel fijn. Ik was wel moe na dat ik was geweest!! Haha, maar het heeft mij erg geholpen en mij ook blijer gemaakt. Soms is het nog wel moeilijk maar dan moet ik denken aan de dingen die ik heb geleerd.

Lieve Mariëlle, heel erg bedankt dat je mijn dochter zo hebt geholpen. Ik kon een zorg aan jou overlaten, vanaf het begin en met een gerust hart. Ik heb haar weer zien opbloeien, hard horen lachen. En heb er vertrouwen in dat ze ondanks het verlies en de rouw, nu zo stevig is dat ze het niet meer allemaal bepalend laat zijn. Dank je wel!

Mariëlle,  ik wil je bedanken voor je bijdrage in de opvoeding, de begeleiding en het steunen van mijn meiden. Dit hoort bij je werk, denk ik, maar ik ben blij dat ik jou kon benaderen. Daar waar ik zelf mijn meiden niet kon helpen en dat je meteen werk van maakte en ons serieus nam. In mijn hart voelde ik dat ik jou mijn dankbaarheid moest laten weten, dus bij deze.

Back To Top